greenSand wegenzout: nu leverbaar

Voor het eerst in Nederland is een mogelijkheid om gladheid te bestrijden en tegelijkertijd de CO2 uitstoot van de strooiwagen te compenseren. De 21-jaar oude ondernemer Pieter van Middelaar van PVM-gladheidsbestrijding, greenSand en Arian Lenting van I.F.H Transport bedachten unieke formule voor dooimiddel. Om de wereldwijde uitstoot eerlijk te verdelen, moeten als Nederland 91% minder CO2 produceren. Iedere winter gaan er duizenden strooiwagens de weg op die de Nederlandse wegen en bedrijventerreinen ijsvrij maken. Vanaf nu is het mogelijk om de uitstoot van al deze strooiwagens te compenseren met behulp van een speciaal strooimiddel: greenSand wegenzout.

De fractie van greenSand wegenzout valt in dezelfde categorie als de bekende dooimiddelen (zelfde korrelgrootte). Dit houdt in dat het strooien geen vergrootrisico oplevert voor auto’s/ personen / wegdek of andere externe factoren. En de effectiviteit van het dooimiddel blijft gelijk of wordt zelfs beter. De stroefheid ten opzichte van het bekende dooimiddel/strooizout is hoger en dit heeft een positief effect bij bijvoorbeeld ijzel of opvriezen van natte weggedeelten. Door de natuurlijke werking van greenSand wegenzout heeft de gebruiker minder last van groen aanslag en onkruid groei in voegen van bijvoorbeeld klinkerwegen. Bijkomend ondervinden bermen en bomen minder verzuring door de aanwezigheid van silica en magnesium.

De eerste bestellingen zijn vandaag geleverd. greenSand gaat ook voor de particuliere markt aan de slag. De verwachting is dat wij de derde week van januari de eerste zakken greenSand strooizout kunnen leveren.

Voor meer informatie voor het greenSand wegenzout, kunt u contact opnemen met:

06-47549005 (Pieter van Middelaar)

Aporta tu granito de arena

Limpia CO₂ tú mismo

Ayuda a la Tierra a crear más superficie. Descubre todos los productos Olivine.

Compensa tu CO₂

Te esparcimos el Olivino. De esta manera creamos más superficie juntos.

Conviértete en copropietario

Sea parte de la solución. Compre una acción nominativa en greenSand.

desde 15€
×